עוף מבושל איטי ומרק פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בישול איטי מרק פסטה. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גזר, מרק עוף, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו בישול איטי עוף איטלקי-מרק פסטה, מרק פסטה בישול איטי, ו סטייק בישול איטי ומרק פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הגזר, גרידת לימון, שמיר, שמן זית ו 1/2 כפית מלח בבישול איטי 5-6 ליטר. מתבלים את העוף במלח ומוסיפים לתנור.
מוסיפים את המרק ו 4 כוסות מים, מכסים ומבשלים נמוך, על 8 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, מוסיפים את הפסטה לבישול האיטי, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מערבבים את השמיר הקצוץ, אפונה ותרד לתוך המרק לכסות עד wilts התרד, על 2 דקות. מערבבים לשבור את העוף ומתבלים עם מלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ולהתפורר גבינת פטה על גבי.
מגישים עם לימון ולחם, אם תרצה.