עוף מהעיר אוולינו (פולו אוולינו) עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 4 ומחירו 4.33 דולר למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון , 42 גרם שומן ובסך הכל 618 קלוריות . גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פטרוזיליה, פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . עם ציון של 79% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Hang Town Fry , בראוניז בקייפטאון והדג האפוי הטוב ביותר בעיר .
הוראות
1
במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את נתחי העוף ומשחימים בשמן, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל, הפלפל החריף, הפלפלים החריפים והפטריות ומקפיצים במשך 10 דקות, עד שכולם מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את היין, מחזירים את העוף למחבת, נותנים ליין לרתוח ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את העוף במשך 45 דקות, מוסיפים יין במידת הצורך כדי שהבשר לא יתייבש. מערבבים פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה ומגישים עם 1 צ'ילי חריף מעל כל מנה.