עוף מו שו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך נבטי במבוק, מלח, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הויסין, סויה, מירין, שמן שומשום, שום וג ' ינג ' ר בקערת ערבוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן שומשום
שום
ג ' ינג ' ר
רוטב הויסין
מירין
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
3
מוסיפים את העוף פרוס וזורקים מעיל באופן שווה. להשרות את העוף, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
לאחר 5 דקות של זמן marinating נשאר, לחמם ווק גדול או מחבת מעל חום גבוה ולהוסיף 2 כפות של שמן קנולה לחום. באמצעות כף מחוררת, מסננים את העוף להוסיף את ווק חם מאוד או מחבת. לבשל, ומאפשר לו חום, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
ווק
5
מוסיפים את הפלפל האדום ואת פרוסות הבצל, ומאפשרים להם לרכך, עוד דקה. לאחר מכן, להוסיף את הכרוב וגזר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק בראונינג, על 2 דקות. לדחוף את העוף והירקות לצד של הווק ומערבבים את הפטריות, יורה במבוק וערמוני מים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ערמוני מים
יורה במבוק
ירק
פטריות
כרוב
גזר
עוף שלם
בצל
ציוד שתשתמש בו
ווק
6
הסר מהחום ולהניח בצד, שמירה על חום.
7
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הוסף את הביצים מכות למחבת, המאפשר לטרוף, 2 עד 3 דקות. לאחר מבושל, לשבור את הביצים עם מרית גומי ולהוסיף את העוף. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
9
מורחים על 1 כף רוטב הויסין על כל קרפים סיניים עם בצל ירוק. למעלה עם קצת עוף מו שו, זרעי שומשום בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
זרעי שומשום
בצל ירוק
עוף שלם
קרפים
מורחים
10
הוסף עלי כוסברה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
11
להפשיל כמו קרפ ומגישים עם Sriracha אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Sriracha
גלול
12
בקערת ערבוב זכוכית בינונית, לטאטא את הקמחים, מלח, מים כוס 1, שמן שומשום וביצים; הבלילה צריכה להיות חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
13
מחממים מחבת קרפ או מחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני. קל מאוד מעיל המחבת עם תרסיס בישול nonstick. מצקת ב 1/4 כוס הבלילה. לסובב בעדינות את המחבת במשך כמה שניות, מסתחרר הבלילה כדי ליצור שכבה דקה, אפילו על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מצקת
14
הוסף 1 עד 2 כפות בצל ירוק לכל פנקייק בשלב זה. לבשל את הפנקייק עד החלק התחתון הוא חיוור ופשוט התחמם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
15
תהפוך את הפנקייק ותבשל עוד 30 שניות.
16
הסר מהמחבת ולהעביר לצלחת ולכסות במגבת מטבח. המשך עם שאר הבלילה עד שכל הפנקייקים נעשו. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Mulderbosch Chenin Blanc עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.