עוף מוקפץ בסגנון תאילנדי
עוף מטוגן בסגנון תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם נבטי שעועית, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טופו מוקפץ בסגנון תאילנדי, טופו מוקפץ בסגנון תאילנדי, ו עוף בסגנון תאילנדי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ אורז, סוכר חום, מיץ ליים, להדביק קארי אדום, ופלפל אדום מרוסק בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים עוף; חותם ומרינדה במקרר 15 דקות, הופך פעם אחת.
הסר עוף מהשקית, הזמנת מרינדה.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול או ווק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מוקפץ 4 דקות.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן נותר למחבת.
מוסיפים בצל וגזר; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מוקפץ 3 דקות.
הוסף מרינדה שמורות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים חלב קוקוס ורוטב דגים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים עוף ומלח; לבשל 1 דקה. למעלה עם נבטים וכוסברה.