עוף מוקפץ מתוק ומתובל
עוף מוקפץ מתוק ומתובל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר, אננס, בוטנים קלויים יבשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב; להפריש.
ב ווק או מחבת nonstick 12 אינץ', חום 1 כף שמן על חום גבוה על 2 דקות.
מוסיפים עוף, בצל, שום ו gingerroot, לשבור גושים של עוף עם כף עץ; לבשל 1 דקה בלי לערבב. מוקפץ על 3 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
העברת תערובת עוף לקערה נקייה.
כדי ריק ווק, להוסיף הנותרים 1 כף שמן; חום על חום גבוה על 1 דקה.
מוסיפים שעועית ירוקה ופלפל פעמון; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מים; מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים ירקות.
מערבבים תערובת רוטב שוב עם חוט להקציף רקומבין; לשפוך לתוך ווק. מערבבים למעייל תערובת עם רוטב. קוק חשף על 1 דקה או עד רוטב מעובה. מערבבים באננס ובוטנים.