עוף מוקפץ עם שאלוט - הרב ויניגרט
עוף מוקפץ עם Vinaigrette שאלו-הרב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך יין שרי חומץ, שאלוט, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בקלה שחורה מוקפצת עם רוטב ויניגרט לימון ועשב טרי, בקלה שחורה מוקפצת עם שאלוט-ויניגרט לימון וסלט עשב טרי, ו סלט עשבי גינה עם רוטב שיילו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף, שאלוט מגורד, ו 4 כפיות שמן בקערה גדולה; לזרוק. מקררים לפחות 3 שעות ועד 8 שעות.
להביא 1/3 כוס שאלוט טחון, חומץ, ו 2 כפות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להרתיח 1 דקה. להפחית את החום בינוני; מבשלים עד שאלוט רכים, על 1 דקה.
לטאטא 5 כפות שמן, פטרוזיליה, כוסברה, דבש, ו 2 כפות מים. רוטב העונה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט טחון הנותרים; sauté על 3 דקות.
מפזרים עוף במלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף עוף למחבת; sauté עד מבושל דרך, הוספת שמן יותר במידת הצורך, על 6 דקות לכל צד.
חותכים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים עוף בין 6 צלחות.
מפזרים בצלצלים מוקפצים. תביא רוטב לרתיחה. כף מעל עוף ומגישים.