עוף מוקרם ופסטה עגבניות
עוף קרמי ופסטה עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 389 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך רוטב שמנת אלפרדו פסטה, פסטה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . נסו פסטה עוף ברוטב עגבניות, פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם עוף, ו פסטת עגבניות ועוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. בינתיים, במחבת גדולה לבשל שאלוט ושום בשמן זית חם על אש בינונית גבוהה במשך 30 שניות.
תוסיף עוף. מבשלים ומערבבים במשך 3 עד 4 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד.
מסננים שומן. בזהירות להוסיף יין או מרק, בזיליקום קצוץ, ופטרוזיליה. מבשלים 1 דקה יותר.
בקערת ערבוב גדולה לשלב פסטה מבושלת, תערובת עוף, רוטב אלפרדו אלפרדו שמנת קלאסיקו® קל, עגבניות מיובשות, חלב, 1/4 כוס גבינת פרמזן, ופלפל.
העברה לתבנית אפייה מלבנית 2 ליטר.
מפזרים גבינת פרמזן נותרת. מכסים ואופים בתנור f 350 מעלות במשך 15 דקות. לחשוף ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר או עד מחומם דרך העליון הוא מעט זהוב.
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.