עוף מושחר עם אורז מלוכלך
עוף מושחר עם אורז מלוכלך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם טימין, פלפל טחון, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו ברזל יצוק מחבת עוף אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין אורז, לחמם סיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל והבא 3 מרכיבים (דרך טימין); לטגן 4 דקות.
מוסיפים אורז, פפריקה, 1/4 כפית פלפל אדום, ושום; saut 1 דקה.
מוסיפים 2 כוסות מים 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 12 דקות.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף כבדים; לטחון במשך 4 דקות או עד השחמה קלה מבושל דרך. מערבבים בצלים ירוקים.
מוסיפים תערובת כבד ורוטב פלפל חריף לאורז; קצפת במזלג.
כדי להכין עוף, לשלב כמון ואת החומרים הבאים 5 (דרך 1/4 כפית פלפל אדום); לשפשף באופן שווה על עוף.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות. הפוך עוף; מחבת במקום בתנור.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד העוף נעשה.
מוסיפים מרק למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס (כ 2 דקות). רוטב כפית על עוף; לשרת עם אורז.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו סלניבל עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
קש בהיר בצבע, האף של Albariño זה מפתה עם דבש, אגס ופירות טרופיים ורכיב מינרלי קל. זה עסיסי ורך עם טעמי הדר ופרחים בפה, ובכל זאת הוא עגול ורך באותו time.It תואם באופן מושלם עם פירות ים טריים רכיכה; הוא ליווי אידיאלי למטבח אסיה מלוח, חריף; והוא גם נהדר בכוחות עצמו כיין קוקטייל. אוהבי מזון הרפתקנים באמת ידהימו ויעוררו השראה בחבריהם על ידי הגשתו עם זיווג סביר, אבל פנטסטי של צלעות ברביקיו מסורתיות עם רוטב מתוק, חריף מעט עגבניות מבוסס.