קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות

עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות
עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עור-על ירכיים עוף, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות, קציצות עוף מחבת עם פטריות, ו מחבת עוף חנוק עם פטריות חמאה טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חום עד מנצנץ.
7
מוסיפים ירכיים עוף בצד העור למטה ומבשלים מבלי לזוז עד חום זהוב פריך, 7 עד 9 דקות. להעיף, ולבשל עד השחמה בצד השני, עוד 3 עד 4s.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
8
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
9
מוסיפים את תפוחי האדמה לשומן במחבת ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב והשלכה מדי פעם עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיף את המניה עוף deglaze המחבת, גירוד חתיכות חומות בתחתית. לדחוף את תפוחי האדמה לצד ולמקם את העוף בחזרה, עור בצד למעלה. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, שנחשפו, עד הירכיים לרשום לפחות 74° על מדחום מיידי לקרוא והמניה מצטמצמת לכחצי כוס, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את הפטריות בחזרה על גבי במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
13
מעבירים עוף למגש. כבוי חום, מערבבים חמאה, מיץ לימון, וחצי פטרוזיליה לרוטב וירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
יוצקים שוב ושוב סביב עוף, מפזרים פטרוזיליה שנותרה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר