קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות

עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות
עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עור-על ירכיים עוף, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות, קציצות עוף מחבת עם פטריות, ו מחבת עוף חנוק עם פטריות חמאה טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חום עד מנצנץ.
7
מוסיפים ירכיים עוף בצד העור למטה ומבשלים מבלי לזוז עד חום זהוב פריך, 7 עד 9 דקות. להעיף, ולבשל עד השחמה בצד השני, עוד 3 עד 4s.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
8
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
9
מוסיפים את תפוחי האדמה לשומן במחבת ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב והשלכה מדי פעם עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיף את המניה עוף deglaze המחבת, גירוד חתיכות חומות בתחתית. לדחוף את תפוחי האדמה לצד ולמקם את העוף בחזרה, עור בצד למעלה. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, שנחשפו, עד הירכיים לרשום לפחות 74° על מדחום מיידי לקרוא והמניה מצטמצמת לכחצי כוס, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את הפטריות בחזרה על גבי במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
13
מעבירים עוף למגש. כבוי חום, מערבבים חמאה, מיץ לימון, וחצי פטרוזיליה לרוטב וירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
יוצקים שוב ושוב סביב עוף, מפזרים פטרוזיליה שנותרה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר