עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות
עוף מחבת עם תפוחי אדמה ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עור-על ירכיים עוף, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחבת חזיר כפרי עם תפוחי אדמה ופטריות, קציצות עוף מחבת עם פטריות, ו מחבת עוף חנוק עם פטריות חמאה טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את ירכי העוף במלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף שמן כף הנותרים.
מוסיפים ירכיים עוף בצד העור למטה ומבשלים מבלי לזוז עד חום זהוב פריך, 7 עד 9 דקות. להעיף, ולבשל עד השחמה בצד השני, עוד 3 עד 4s.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים את תפוחי האדמה לשומן במחבת ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב והשלכה מדי פעם עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את המניה עוף deglaze המחבת, גירוד חתיכות חומות בתחתית. לדחוף את תפוחי האדמה לצד ולמקם את העוף בחזרה, עור בצד למעלה. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים, שנחשפו, עד הירכיים לרשום לפחות 74° על מדחום מיידי לקרוא והמניה מצטמצמת לכחצי כוס, 18 עד 20 דקות.
מניחים את הפטריות בחזרה על גבי במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול כדי להתחמם דרך.
מעבירים עוף למגש. כבוי חום, מערבבים חמאה, מיץ לימון, וחצי פטרוזיליה לרוטב וירקות במחבת.
יוצקים שוב ושוב סביב עוף, מפזרים פטרוזיליה שנותרה, ומגישים.