עוף מטוגן בצ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילה עוף מטוגן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לכו לחנות ותביאו את אבקת אנצ'ו צ' ילה, קמח תירס, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף מטוגן פריך עם שעועית לבנה וצ'ילה ורדה, טאקו כבש מטוגן צ'ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה בסיר גדול מספיק כדי להכיל עוף בשכבה אחת. בינתיים, בקערה רדודה, להקציף יחד קמח תירס, אבקות צ ' ילה, ומלח. לדלות עוף בתערובת קמח תירס, פונה למעיל.
מוסיפים חצי חתיכות עוף לסיר ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב על כל הצדדים והעור הוא פריך מאוד, על 8 דקות; להסיר ולהניח בצד. עוף חום נשאר באותו אופן.
מוסיפים עגבניות, ציר עוף, צ 'ילי משומר, חצי jalapeo, ואת צ 'יפוטלה צ' ילה לסיר. להפחית את החום לרתיחה עדינה ולסדר חתיכות עוף, צד העור למעלה, על גבי רוטב, להיזהר לא לתת רוטב לחלוטין לכסות עור פריך. מבשלים, חשופים, עד עוף מבושל דרך, כ 40 דקות.
הסר עוף מן הרוטב ולהעביר מגש. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לפי הטעם את הג ' אלאפיאו שנשאר. רוטב כפית סביב עוף ומקשטים עם כוסברה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Clos Amador Cava Tendre rosé עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.