עוף מטוגן ברוטב בייקון ופלפל שמנת
מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך בייקון, קמח, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו עוף מטוגן ברוטב בייקון ופלפל שמנת, מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור, ו בייקון מטוגן עוף עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק עוף עם חלב חמאה, בצל, טבסקו, ו 2 כפיות מלח. עוף במרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 12 שעות.
שים קמח, פפריקה, קאיין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל שחור בשקית נייר או פלסטיק ולנער לשלב היטב.
מסננים עוף היטב במסננת, להשליך מרינדה ובצל, ואז לנער עוף בשקית, 1 חתיכה בכל פעם, כדי מעיל היטב. לדפוק את עודף קמח ולהעביר גיליון נייר שעווה.
מחממים תנור ל 121° עם מתלה באמצע. הגדר מתלה קירור במחבת אפייה רדודה גדולה.
בינתיים, לבשל בייקון ב 2 קבוצות במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד השחמה ופריך.
מעבירים למדף בתבנית אפייה ולשמור חם בתנור.
לגרד חתיכות חומות מתחתית מחבת עם מרית מסננים שומן בייקון דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, שומר חתיכות מסננת. לנגב מחבת נקי ולהוסיף שומן בייקון מתוח.
הוסף מספיק שמן כדי למדוד שומן 1/2 אינץ ' במחבת וחום ל 177° מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים עוף 4 חתיכות בכל פעם (לשמור על כל אצווה בשר לבן או כל בשר כהה), עור הצדדים למטה הראשון, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד זהוב חום מבושל דרך, 8 עד 12 דקות עבור שדיים וכנפיים; 10 עד 12 דקות עבור מקלות תיפוף וירכיים.
מעבירים עוף למתלה עם בייקון ומתחממים בתנור. להחזיר שומן ל 350°f בין קבוצות ומילואים לאחר הטיגון.
מסננים שומן טיגון דרך מסננת לתוך קערה, ואז להחזיר 1 כף שומן וכל סיביות חומות מסננת למחבת. (להשליך שומן טיגון פעם מגניב.)
לטאטא בקמח לבשל roux מעל חום בינוני, לטאטא, 1 דקה.
לטאטא בחלב, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה, לטאטא, ואז ומבשלים, לטאטא, עד עבה, 3 עד 5 דקות.
מגישים עוף עם רוטב ובייקון.
עוף ניתן במרינדה עד 24 שעות