קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת

עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת, סטייק עוף מטוגן עם רוטב שמנת, ו ארוחת ערב הערב: עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מרססים תבנית אפייה מעוטרת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים את הקמח על צלחת ארוחת ערב. בקערה רדודה, לטאטא יחד את החלב, הביצה וכמה מקפים של רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את קורנפלקס, מתובל עם 1 כפית של תיבול הבית, על צלחת ארוחת ערב שנייה.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
תיבולתיבול
4
מתבלים את הסטייקים עם כפית הנותרים של תיבול הבית. לדלות אותם בקמח,ללטף את כל עודף, ואז לטבול לתוך תערובת הביצה, לתת כל עודפי לטפטף. לבסוף, לדלות אותם קורנפלקס כתוש, לחיצה קלה כדי לעזור פתיתים לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
תיבולתיבול
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
ביצהביצה
5
מניחים את הסטייקים על תבנית האפייה מוכנה. לרסס את צמרות הסטייקים קלות עם ספריי בישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים עד מבושל דרך, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, בכוס קטנה, לערבב את עמילן התירס עם 1 כף של מרק בשר בקר ומערבבים עד קורנפלור הוא מומס. בסיר קטן, לשלב את תערובת קורנפלור עם מרק בשר בקר הנותרים וחצי. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
תן לרוטב לרתוח, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים בנדיבות עם פלפל ומגישים את הסטייקים חנוקים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
1
שלב 1 כוס מלח, 1/4 כוס פלפל שחור טחון טרי ואבקת שום 1/4 כוס. לאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
אבקת שוםאבקת שום
מלחמלח
2
לאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
3
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.