עוף מטוגן קל
המתכון עוף מטוגן קל יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עוף, שמן צמחי, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו עוף מטוגן קל, עוף מטוגן מוקפץ קל, ו טריאקי עוף קל (פאן-פריד) (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף במים קרים להתייבש טפיחה.
מערבבים את המלח, קמח, פלפל שחור, קאיין בקערה גדולה, רדודה. לדלות את העוף בתערובת הקמח, לנער את העודף. להפריש במשך כ -15 דקות.
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה רדודה שנייה. טובלים את העוף בחמאה, ואז שוב בתערובת הקמח.
בתנור הולנדי כבד תחתית (עדיף ברזל יצוק), לחמם כ 4 אינץ ' של שמן צמחי על חום בינוני עד הטמפרטורה רושם 360 F על מדחום מטגנים עמוק. בזהירות למקם את העוף בשמן, באמצעות מלקחיים. (
מוסיפים את החלקים לאט, כך שהטמפרטורה לא יורדת, ועובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות.) מטגנים את העוף עד חום זהוב, הופך פעם אחת, 10 עד 20 דקות, בהתאם לגודל של חתיכות. בדוק את doneness על ידי פירסינג הבשר; המיצים צריכים לרוץ ברור.
מסננים את העוף על מגבות נייר להגדיר על מתלה תיל. אם תרצה, את העוף מבושל ניתן לשמור חם בתנור להגדיר נמוך.