עוף מטוגן קריספי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין עוף קריספי מטוגן בבית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.23$ למנה. מנה אחת מכילה 990 קלוריות, 58 גרם חלבון ו-61 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם תבלין עופות, מים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. מתכונים דומים: עוף קריספי מטוגן, עוף קריספי מטוגן ועוף קריספי מטוגן.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים 2-2/3 כוסות קמח, מלח שום, פפריקה, 2-1/2 כפיות פלפל ותיבול עופות. בקערה רדודה טורפים ביצים ומים; מוסיפים מלח, פלפל ואת יתרת הקמח. טובלים את העוף בתערובת הביצים, ואז מניחים בשקית, כמה חתיכות בכל פעם. אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
במטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, במשך 5-6 דקות מכל צד או עד להזהבה והמיץ מתבהרים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב עוף מטוגן עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.