עוף מטוגן תפוח נקניקיות וכרוב
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? נקניקיות וכרוב עוף תפוחים צלויים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 423 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . 68 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה די טוב. כרוב קלוע עם נקניקיות , נקניקיות עם כרוב קלוע וקימל , פיקת בקר קלועה ונקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים חמאה ושמן זית בתנור הולנדי בחום בינוני; מוסיפים נקניקיות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מערבבים בצל, קורט מלח וקורט פלפל עם הנקניקיות. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מעט שקוף ומקורמל, כ-5 דקות.
מערבבים שום לתערובת נקניקיות; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
יוצקים סיידר תפוחים לתערובת נקניקיות; מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומערבבים פנימה תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה.
יוצקים כרוב מעל תערובת הנקניקיות ומנמיכים את האש לבינוני-נמוך. מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 20 עד 25 דקות.
מוציאים נקניקיות ותפוחי אדמה מהתנור ההולנדי ומניחים בצד.
מגבירים את האש לגבוהה, מבשלים את הנוזל עד שהוא סמיך ומצמצם בחצי, כ-5 דקות.
מחזירים את תפוחי האדמה והנקניקיות לתנור ההולנדי ומסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.