קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף מילאנו

עוף מילאנו
אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מילאנו, פסטה עוף מילאנו, ו חבילת עוף Milano לסכל.

הוראות

1
בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס חמאה; מוסיפים שום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את העגבניות ואת 3/4 כוס מרק העוף; להגדיל לחום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 10 דקות או עד העגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה; ערבוב. מבשלים מעל חום בינוני עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ועוף לטחון. לחץ על עוף מדי פעם עם מרית מחוררת. מבשלים כ 4 דקות לכל צד או עד שהבשר מרגיש קפיצי והוא כבר לא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
העברה ללוח; לכסות ולשמור חם. זרוק את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
באותו מחבת, מעל חום בינוני, להביא מרק עוף 1/4 כוס לרתיחה; ערבוב מיצי המחבת. להפחית מעט ולהוסיף רוטב שמנת; מערבבים בזיליקום ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רוטב שמנתרוטב שמנת
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, להעביר לקערה ולזרוק עם 3 עד 4 כפות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
חותכים כל חזה עוף ל 2 עד 3 פרוסות אלכסוניות. לחמם את הרוטב בעדינות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה; למעלה עם עוף ומעיל עם רוטב שמנת; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי