עוף מילאנו
אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מילאנו, פסטה עוף מילאנו, ו חבילת עוף Milano לסכל.
הוראות
בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס חמאה; מוסיפים שום ומבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות ואת 3/4 כוס מרק העוף; להגדיל לחום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 10 דקות או עד העגבניות רכות.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה; ערבוב. מבשלים מעל חום בינוני עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ועוף לטחון. לחץ על עוף מדי פעם עם מרית מחוררת. מבשלים כ 4 דקות לכל צד או עד שהבשר מרגיש קפיצי והוא כבר לא ורוד בפנים.
העברה ללוח; לכסות ולשמור חם. זרוק את השומן מהמחבת.
באותו מחבת, מעל חום בינוני, להביא מרק עוף 1/4 כוס לרתיחה; ערבוב מיצי המחבת. להפחית מעט ולהוסיף רוטב שמנת; מערבבים בזיליקום ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, להעביר לקערה ולזרוק עם 3 עד 4 כפות של הרוטב.
חותכים כל חזה עוף ל 2 עד 3 פרוסות אלכסוניות. לחמם את הרוטב בעדינות במידת הצורך.
מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה; למעלה עם עוף ומעיל עם רוטב שמנת; לשרת.