קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף מילאנו

עוף מילאנו
אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מילאנו, פסטה עוף מילאנו, ו חבילת עוף Milano לסכל.

הוראות

1
בסיר גדול על אש נמוכה, להמיס חמאה; מוסיפים שום ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות ואת 3/4 כוס מרק העוף; להגדיל לחום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 10 דקות או עד העגבניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה; ערבוב. מבשלים מעל חום בינוני עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מפזרים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם ועוף לטחון. לחץ על עוף מדי פעם עם מרית מחוררת. מבשלים כ 4 דקות לכל צד או עד שהבשר מרגיש קפיצי והוא כבר לא ורוד בפנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
העברה ללוח; לכסות ולשמור חם. זרוק את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
באותו מחבת, מעל חום בינוני, להביא מרק עוף 1/4 כוס לרתיחה; ערבוב מיצי המחבת. להפחית מעט ולהוסיף רוטב שמנת; מערבבים בזיליקום ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב שמנתרוטב שמנת
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז, להעביר לקערה ולזרוק עם 3 עד 4 כפות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
חותכים כל חזה עוף ל 2 עד 3 פרוסות אלכסוניות. לחמם את הרוטב בעדינות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה; למעלה עם עוף ומעיל עם רוטב שמנת; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת