עוף ממולא פרושוטו ופונטנה
עוף ממולא Prosciutto ו Fontina עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פרושוטו ופונטינה-חזה עוף ממולא, פונטינן ופרושוטו ממולא צלעות חזיר עם ריבועי פולנטה בגריל וענבי קליפורניה קלויים, ו פרושוטו & עוף פונטינה עם רוטב פטריות לימון.
הוראות
מניחים כל חתיכת עוף בין 2 גיליונות של נייר שעווה ולהכות אותם דק עם פטיש, שטוח של סכין גדולה, או מערוך. לקצץ את הקליפה מן הגבינה לחתוך אותו 2 מקלות עבים.
לעטוף כל מקל עם פרוסה של פרושוטו ומניחים במרכז כל חזה עוף שטוח.
מגלגלים את חזה העוף סביב הפרושוטו והגבינה כדי ליצור צורת נקניק ולהבטיח עם קיסמים או חוט הקצב. מתבלים את הלחמניות במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת כבדה. במהירות חום העוף מתגלגל על חום בינוני גבוה, להפחית את החום לנמוך, ולפזר את הפטריות למחבת, מפזרים יין ורוזמרין. לבשל, להפוך את לחמניות עוף לעתים קרובות, 10 עד 15 דקות.
כאשר מעט הגבינה הראשון מתחיל לחלחל החוצה, העוף נעשה.
הסר אותו מהמחבת ללוח חיתוך בבת אחת.
חותכים כל הלחמניות בזווית ל 6 פרוסות. כיסוי כדי להתחמם. לחמם את מיצי פאן, מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה, ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
כדי לשרת לארגן את העוף ואת הפטריות על מיטה של עלי ארוגולה השליכו עם שמן זית מתובל במלח ופלפל. לחמם את מיצי המחבת ולסנן אותם על העוף.