עוף ממילאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Milanese. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו עוף ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף לחתוך במחצית אופקית לעשות 8 חתיכות דקות.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי לחם, 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת ו 1/8 כפית פלפל; להפריש. בקערות רדודות בינוניות נפרדות, מניחים קמח וביצים.
עוף מעיל עם קמח, מתנער עודף, ואז לטבול לתוך ביצים, לתת כל טפטוף עודף בחזרה לקערה. עוף מעיל עם תערובת פירורי לחם, לחיצה על המעיל.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל על 2 דקות או עד הזהב על התחתונה. הפוך עוף; לבשל 3 עד 4 דקות או עד הזהב על בחוץ כבר לא ורוד במרכז.
בקערה קטנה, לנצח את כל מרכיבי סלט למעט ארוגולה עם מקציף חוט. בקערה בינונית, לזרוק ארוגולה עם תערובת שמן למעיל.
מניחים 2 חתיכות עוף על כל אחד 4 צלחות, הצבת במרכז. כפית על 1/4 כוס רוטב הפסטה סביב עוף על כל צלחת. סלט כפית על גבי עוף. למעלה עם גבינת פרמזן מגולחת.