קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

עוף מרוואלאסלה ופפרדל עם רוטב רוזמרין

עוף מרוואלאסלה ופפרדל עם רוטב רוזמרין
עוף מרוואלאסלן ופפרדל עם רוטב רוזמרין לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 1750 קלוריות , 93 גרם חלבון ו -76 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, שום, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 77% . נסו את פפרדל עם קישואים, עגבניות צלויות ורוזמרין טרי , עוף וופל מונטה כריסטוס עם רוטב רוזמרין-מייפל ורוטב הודו רוזמרין תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. כשזה מגיע לרתיחה, ממליחים את המים, זורקים פנימה את הפסטה ומבשלים לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות ציר עוף, גלגל העין1 1/2 כוסות ציר עוף, גלגל העין
ציר עוף, גלגל העיןציר עוף, גלגל העין
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
ציוד שתשתמש בו
פסטה פפרדלה (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
2
בזמן שהפסטה עובדת, מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
3
מחממים מחבת טפלון גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
ציוד שתשתמש בו
עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפיםעלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
4
מוסיפים את העוף למחבת ומשחימים קלות משני הצדדים; מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף כדי להחזיק בחום. לאותה מחבת, מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית כתית מעולה ו-1 שן שום. מבשלים שום כדקה, ואז מוציאים ומוסיפים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים2 כפות עלי רוזמרין טחונים, כמה ענפים
2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)2 כפות רסק עגבניות, חפשו את זה בשפופרת (קל לאחסן ככה)
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
שיטאקים, גבעולים ופרוסיםשיטאקים, גבעולים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככהבשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
5
תנו לפטריות להשחים באופן אחיד ולהיות רכות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
בזמן שהפטריות עובדות, מתחילים רוטב לפסטה. במחבת בינונית עמוקה ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים שן שום כתושה ומבשלים כמה דקות ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
8
להקציף קמח ורסק עגבניות לחמאה עם שום. מבשלים את הקמח דקה או 2 ואז טורפים פנימה את הציר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים רוזמרין וטורפים פנימה רסק עגבניות ורוטב ווסטרשייר. מבשלים להסמכה, 5 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
לפטריות המבושלות מוסיפים צלפים ומרסלה ומצמצמים דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
11
מוסיפים 2 כפות חמאה בחתיכות קטנות לסיום הרוטב ומנערים את המחבת להטמעה. מחליקים את העוף בחזרה לרוטב ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מסננים את הפסטה ומערבבים עם רוטב וחופן גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מגישים פסטה לצד צ'יקן מרוואלאסלה. לפזר ארוגולה או תרד על פני העוף והפסטה, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת