עוף מרסלה עם פטריות פורטובלו
עוף Marsala עם פטריות Portobello יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם רוטב בראונינג, חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף מרסלה עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף Marsala Sans פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 1/2 כוס חמאה וחום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את פרוסות הפטרייה במחבת עד למכרז.
הסר מהחום, לכסות כדי לשמור על חום, ולהניח בצד.
ממיסים את החמאה הנותרת ומחממים את השמן הנותר בסיר על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים את השום עד למכרז, ואז מקציפים בהדרגה בקמח. להגביר את החום גבוה, ויוצקים את מרק בשר ויין Marsala. מתבלים במלח ופלפל כשר, ומקציפים ברוטב בראונינג. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך.
מערבבים את הפטריות, בהזמנת שאר החמאה והשמן במחבת. כיסוי סיר, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
עוף העונה עם מלח ופלפל, ודלות בקמח הנותר. על חום בינוני, לחמם את שאר החמאה והשמן במחבת נהגה לבשל את הפטריות. מבשלים את העוף 2 דקות לכל צד, עד השחמה. מסדרים את העוף בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומכסים עם תערובת רוטב ופטריות.
מכסים את תבנית האפייה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמיצי העוף מתפזרים.