עוף Marsala עם פטריות Portobello יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם רוטב בראונינג, חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוף מרסלה עם פטריות, עוף עם פטריות ומרסלה, ו עוף Marsala Sans פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים 1/2 כוס חמאה וחום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את פרוסות הפטרייה במחבת עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פטריות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר מהחום, לכסות כדי לשמור על חום, ולהניח בצד.
4
ממיסים את החמאה הנותרת ומחממים את השמן הנותר בסיר על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים את השום עד למכרז, ואז מקציפים בהדרגה בקמח. להגביר את החום גבוה, ויוצקים את מרק בשר ויין Marsala. מתבלים במלח ופלפל כשר, ומקציפים ברוטב בראונינג. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב בראונינג
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
מרק בשר
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
5
מערבבים את הפטריות, בהזמנת שאר החמאה והשמן במחבת. כיסוי סיר, להסיר מהחום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
6
עוף העונה עם מלח ופלפל, ודלות בקמח הנותר. על חום בינוני, לחמם את שאר החמאה והשמן במחבת נהגה לבשל את הפטריות. מבשלים את העוף 2 דקות לכל צד, עד השחמה. מסדרים את העוף בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומכסים עם תערובת רוטב ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
עוף שלם
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מכסים את תבנית האפייה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמיצי העוף מתפזרים.