עוף מרסלה קל יותר
עוף מרסלה קל יותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח שום, אורגנו, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח שום, פלפל, אורגנו. לדלות עוף בתערובת כדי מעיל קל.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים את העוף במחבת במשך 2 דקות, או עד השחמה קלה בצד אחד. הפוך עוף, ולהוסיף פטריות. לבשל על 2 דקות, עד הצד השני של עוף הוא השחמה קלות. מערבבים פטריות כך שהם מבשלים באופן שווה.
יוצקים יין Marsala מעל העוף. מכסים מחבת, ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים במשך 10 דקות, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.