עוף נקניק פריטטה עם סלט בצד נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חסה, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף-נקניק פריטטה עם תירס ופטה, נקניק עוף, תפוחי אדמה ופריטטה בצל אדום, ו תבשיל בצד נקניק ואורז תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מערבבים את החלבונים ביצים וביצים שלמות עם מקציף חוט עד קצף. במחבת nonstick גדולה על חום בינוני, מוסיפים 1 כף שמן זית, נקניק עוף, בטטה, פלפלים, בצל, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוף
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מטגנים את התערובת במשך 6 עד 8 דקות, או עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
להעביר את תערובת הנקניקיות מהמחבת ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנגב את המחבת ולרסס את מחבת nonstick עם ספריי בישול ולהוסיף את הביצים, לבשל על חום בינוני עד הקצוות מתחילים להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את תערובת הנקניק לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מפזרים את הגבינה המגורסת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
8
מניחים את פריטטה לתוך התנור ולתת לבשל במשך כ 15 עד 20 דקות, או עד פריטטה הוא מוצק באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את הפריטטה מהתנור ולהפוך על צלחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
טפטוף עם 1 כף שמן זית, ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי
11
מגישים עם סלט בצד.
12
בקערה גדולה, לשחרר את העלים של החסה, מפזרים את הבצל פרוס העליון עם פרוסות עגבניות ואבוקדו. במרגמה ועלי, מוסיפים את השום, המלח והפלפל, לפי הטעם, וטחון דק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את שמן הזית, מיץ לימון וחומץ ומערבבים בכפית קטנה. להתלבש סלט עם ויניגרט לימון לפני ההגשה.