צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף סומאק עם סלט לחם יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 807 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, מלח כשר, מלפפונים קירבי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוף עם בצל וסומק (Djaj Bi-basal Wa Sumac), סלט עוף Tawook עם רוטב לימון Sumac, ו תרנגולות משחק קלוי על סומאק-לחם בצל (mousakhan).
הוראות
1
חותכים את עמוד השדרה מתוך העוף עם מזמרה מטבח ומשליכים את העצם. באמצעות כף היד שלך, לחץ על העוף כדי לשטח אותו. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מערבבים את סומאק ו 2 כפות של שמן זית בקערה קטנה ולשפשף את התערובת בכל רחבי שני הצדדים של העוף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סומאק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להעביר את העוף לצלחת גדולה או צלחת ומקרר אותו חשף במשך כ 8 שעות. (אם לא תכננת מראש, פשוט להשאיר את העוף המתובל על הדלפק בזמן שאתה מכין את הבצל והלחם.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך ורק מתחיל להפוך חום זהוב סביב הקצוות, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את השום והפטרוזיליה, מערבבים לשלב ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
8
להעביר את התערובת לקערה גדולה, להוסיף את הלחם, ולזרוק לשלב באופן שווה; להפריש.מעיל צלחת אפייה עם שמן זית (ודא המנה גדולה מספיק כדי להחזיק את הלחם בשכבה אחת). לגרד את תערובת הלחם ולסדר אותו באופן שווה; להזמין את הקערה (אין צורך לשטוף אותו). מניחים את העוף על גבי הלחם וצולים עד שמד חום בשר מוכנס לתוך הירך קורא 74° והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה.תניח את העוף על קרש חיתוך ותן לו לנוח 10 דקות. בינתיים, מניחים את המלפפונים והעגבניות בקערה בינונית ומתבלים בקמצוץ מלח; מניחים בצד. לגרד את הלחם לתוך הקערה השמורה ולתת לו להתקרר במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את המלפפונים, העגבניות ומיץ לימון נמדד ללחם וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים עוד מיץ לימון אם תרצו. תעמיס את הסלט על מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
10
חותכים את העוף לרבעים ולסדר אותו סביב הסלט.זיווג משקאות: Bodegas Dos Victorias José Pariente Verdejo, Rueda, Spain. הטעם המוני הבהיר של סומאק יחד עם לימון ושום לבקש יין פירות-קדימה, אבל זה צריך קצת משקל עבור העוף והלחם. Verdejo מרואדה הוא פשוט ענב כזה, עם הטעמים המתוקים ביותר של סוביניון בלאן אבל ללא העשב ועם יותר גוף.