עוף סיני כתום
המתכון עוף כתום סיני יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם יין shaoxing, פלפל, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו אחד פאן עוף כתום סיני, עוף סיני כתום, ו עוף סיני כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה ובינונית לזרוק את חתיכות עוף עם רוטב סויה ויין.
בואו לעמוד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר 4 רצועות אורך של גרידה מ 1 כתום-כל רצועה צריכה להיות על רוחב 3/4 אינץ 'ו 3 1/2 ל 4 אינץ' ארוך. מסדרים את ההתלהבות בשכבה אחת בין מגבות נייר ומיקרוגל על במרווחים של 20 שניות עד יבש ופריך אבל לא השחמה, 60 עד 80 שניות בסך הכל.
תן לגוון להתקרר ואז דק קוצצים אותו. אם תרצה, השתמש במטען זעיר כדי להסיר חלק מהרקמה הנותרת מהכתום ושמור אותה לקישוט. (אם תרצה, לגוון את התפוז השני לקישוט נוסף.)
לסחוט מספיק מיץ משני התפוזים למדוד 1/2 כוס. בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ 2 כפיות קורנפלור עד קורנפלור מומס.
במחבת 10 אינץ', חום 1 כף שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, פלפל אדום כתוש, וגלידת תפוזים יבשים ומערבבים עד לזהב, כ -30 שניות.
מוסיפים את רוטב הסויה, היין, החומץ והסוכר ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 שניות. מערבבים את תערובת מיץ תפוזים-קורנפלור ואז מוסיפים אותו למחבת. מביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום והנח אותה בצד בזמן שאתה מטגן את העוף.
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מדחום מטגנים עמוק רושם 185°. בינתיים, חצי מעיל של העוף, כמה חתיכות בכל פעם, בקורנפלור, מוודא שהם מצופים היטב ובעדינות לדפוק את כל עודף, ולאחר מכן להעביר צלחת. בזהירות להוסיף את כל העוף המצופה שמן חם, מרווחים את החתיכות בנפרד אחד מהשני. מטגנים את העוף, הופכים אותו פעם או פעמיים, עד זהב עמוק, על 5 דקות. בעת טיגון, להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על השמן ב365. באמצעות עכביש מתכת או כף מחורצת, להעביר את העוף כפי שנעשה על נייר מגבת מצופה גיליון אפייה. המשך מעיל ומטגנים את העוף שנותר באותו אופן, החזרת השמן ל365 בין קבוצות.
לאחר העוף מטוגן, מניחים את המחבת של רוטב כתום שמור על חום נמוך בינוני ומביאים אותו לרתיחה, ערבוב ודילול הרוטב עם קצת מים במידת הצורך.
מוסיפים את העוף ומערבבים עד מצופה היטב ברוטב.
מעבירים את העוף למנה ומקשטים עם הבצל הירוק, ואם תרצה, פרוסות צ ' ילה האדומות וגלידת התפוז המגורדת הטריה.