קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף סיני כתום

עוף סיני כתום
המתכון עוף כתום סיני יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 35 דקות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם יין shaoxing, פלפל, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו אחד פאן עוף כתום סיני, עוף סיני כתום, ו עוף סיני כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה ובינונית לזרוק את חתיכות עוף עם רוטב סויה ויין.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר 4 רצועות אורך של גרידה מ 1 כתום-כל רצועה צריכה להיות על רוחב 3/4 אינץ 'ו 3 1/2 ל 4 אינץ' ארוך. מסדרים את ההתלהבות בשכבה אחת בין מגבות נייר ומיקרוגל על במרווחים של 20 שניות עד יבש ופריך אבל לא השחמה, 60 עד 80 שניות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
תן לגוון להתקרר ואז דק קוצצים אותו. אם תרצה, השתמש במטען זעיר כדי להסיר חלק מהרקמה הנותרת מהכתום ושמור אותה לקישוט. (אם תרצה, לגוון את התפוז השני לקישוט נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
3
לסחוט מספיק מיץ משני התפוזים למדוד 1/2 כוס. בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ 2 כפיות קורנפלור עד קורנפלור מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת 10 אינץ', חום 1 כף שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, פלפל אדום כתוש, וגלידת תפוזים יבשים ומערבבים עד לזהב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיפים את רוטב הסויה, היין, החומץ והסוכר ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 שניות. מערבבים את תערובת מיץ תפוזים-קורנפלור ואז מוסיפים אותו למחבת. מביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת מהחום והנח אותה בצד בזמן שאתה מטגן את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ', חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מדחום מטגנים עמוק רושם 185°. בינתיים, חצי מעיל של העוף, כמה חתיכות בכל פעם, בקורנפלור, מוודא שהם מצופים היטב ובעדינות לדפוק את כל עודף, ולאחר מכן להעביר צלחת. בזהירות להוסיף את כל העוף המצופה שמן חם, מרווחים את החתיכות בנפרד אחד מהשני. מטגנים את העוף, הופכים אותו פעם או פעמיים, עד זהב עמוק, על 5 דקות. בעת טיגון, להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על השמן ב365. באמצעות עכביש מתכת או כף מחורצת, להעביר את העוף כפי שנעשה על נייר מגבת מצופה גיליון אפייה. המשך מעיל ומטגנים את העוף שנותר באותו אופן, החזרת השמן ל365 בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לאחר העוף מטוגן, מניחים את המחבת של רוטב כתום שמור על חום נמוך בינוני ומביאים אותו לרתיחה, ערבוב ודילול הרוטב עם קצת מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את העוף ומערבבים עד מצופה היטב ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מעבירים את העוף למנה ומקשטים עם הבצל הירוק, ואם תרצה, פרוסות צ ' ילה האדומות וגלידת התפוז המגורדת הטריה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מגישים מיד עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל