עוף סרטן תרד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף סרטן תרד. מנה אחת מכילה 829 קלוריות , 62 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , וזה די טוב. מתכונים דומים: מטבל סרטנים חמים , עוגות סרטנים צלויות ופסטת Cavatappi עם סורימי סרטנים סלמון .
הוראות
לרוטב, במחבת גדולה, מערבבים את הבצל, הפטריות והסלרי בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח ו-1/4 כפית מלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מרק וחלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מפזרים פלפל ושאר המלח. בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הסרטן, התרד והפטרוזיליה; מערבבים פנימה 1/2 כוס רוטב. כף 1/4 כוס במרכז כל חצי חזה עוף.
לְהַפְשִׁיל שַׁרווּלִים; מאובטח עם קיסמים.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעל הרוטב שנותר.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מפזרים גבינה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 5 דקות או עד להשחמה קלה. לזרוק קיסמים.