עוף עגבניות פיקנטי (איאם מסק מרח)
עוף עגבניות מתובל (Ayam Masak Merah) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עוף, עגבניות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הזרעים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . נסו Ayam Masak Merah (עוף ברוטב עגבניות מתובל), איאם גולק גאיה פאהאנג (עוף בגריל חריף בסגנון פאהאנג), ו עוף בלינזי (איאם פללה) (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את העוף עם אבקת כורכום ומלח. תניח בצד. משרים את הפלפלים המיובשים בצ ' ילה במים חמים עד שהתרככו. מערבבים את צ 'ילה המיובשת, פלפל צ' ילה אדום טרי, שום, בצל וג ' ינג ' ר בבלנדר כדי להדביק.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את העוף בשמן החם עד זהוב מכל הצדדים.
הסר את העוף מהמחבת ולהניח בצד.
הסר שמן עודף מן המחבת, משאיר כ 1 כף. מבשלים ומערבבים את ממרח צ ' ילה עם הקינמון, כוכב אניס, שיני הל עד ריחני. תחזיר את העוף למחבת. מערבבים במים, מוסיפים יותר במידת הצורך. לזרוק את העגבניות ומערבבים בקטשופ וסוכר. מביאים לרתיחה לאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד לא העוף עוד ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 15 דקות.