עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגרטן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1705 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -106 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אספרגוס, עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה , גראטן שומר קריספי ותפוחי אדמה או גרטן פריכים עם דג פריך דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכניסים את העוף לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
3
יוצקים על היין וציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מים במידת הצורך כדי שהעוף יהיה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומתבלים במלח ופלפל. לשים על אש בינונית-גבוהה ולהביא לרתיחה. מכבים את האש ומכסים את המחבת.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מניחים למשך 30 דקות כדי שהעוף יסיים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוציאים את העוף מהסיר ושומרים על חום, תוך שמירה על נוזלי הצייד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסננים 2 כוסות מנוזלי הצייד לסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזל בחצי.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מקציפים פנימה את השמנת ומצמצמים שוב בחצי. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מסננים 1 כוס מנוזלי הצייד לסיר בינוני אחר על אש גבוהה. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים את קצות האספרגוס. מבשלים עד שהם רק רכים וירוקים בהירים, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסננים ושומרים על חום.
12
כשמוכן להגשה, קולים את הלחם ומורחים אותו ב-2 מתוך כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערך
1 1/4 כוס אורז ארוך
13
מקציפים את 2 כפות החמאה הנותרות לתוך רוטב השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מניחים את הטוסט על צלחת, מעליו רבע עוף ומצקת מעליו מעט רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
16
מגישים עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
17
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. משמנים 4 רמקינים חסינים לתנור רדודים עם החמאה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
18
פורסים את תפוחי האדמה דק ככל האפשר. מנפים שכבה של תפוחי אדמה לתוך הרמקינים. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
מוסיפים עוד שכבה של תפוח אדמה ומתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל עוד 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20
שמים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה ויוצקים את השמנת על תפוחי האדמה בכל מנה. מנקדים בחמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
21
אופים עד שחום ופריך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי