קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגרטן

עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגרטן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1705 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -106 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אספרגוס, עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה , גראטן שומר קריספי ותפוחי אדמה או גרטן פריכים עם דג פריך דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכניסים את העוף לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימוןחמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
3
יוצקים על היין וציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מים במידת הצורך כדי שהעוף יהיה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומתבלים במלח ופלפל. לשים על אש בינונית-גבוהה ולהביא לרתיחה. מכבים את האש ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים למשך 30 דקות כדי שהעוף יסיים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוציאים את העוף מהסיר ושומרים על חום, תוך שמירה על נוזלי הצייד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים 2 כוסות מנוזלי הצייד לסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזל בחצי.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מקציפים פנימה את השמנת ומצמצמים שוב בחצי. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מסננים 1 כוס מנוזלי הצייד לסיר בינוני אחר על אש גבוהה. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים את קצות האספרגוס. מבשלים עד שהם רק רכים וירוקים בהירים, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מסננים ושומרים על חום.
12
כשמוכן להגשה, קולים את הלחם ומורחים אותו ב-2 מתוך כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
13
מקציפים את 2 כפות החמאה הנותרות לתוך רוטב השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
מניחים את הטוסט על צלחת, מעליו רבע עוף ומצקת מעליו מעט רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
15
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
16
מגישים עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
17
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. משמנים 4 רמקינים חסינים לתנור רדודים עם החמאה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
פורסים את תפוחי האדמה דק ככל האפשר. מנפים שכבה של תפוחי אדמה לתוך הרמקינים. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
מוסיפים עוד שכבה של תפוח אדמה ומתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל עוד 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
20
שמים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה ויוצקים את השמנת על תפוחי האדמה בכל מנה. מנקדים בחמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
21
אופים עד שחום ופריך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות