קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגרטן

עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגרטן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף עלום קרמי עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1705 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -106 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אספרגוס, עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 76% , המנה הזו מוצקה. אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה , גראטן שומר קריספי ותפוחי אדמה או גרטן פריכים עם דג פריך דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכניסים את העוף לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימוןחמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
3
יוצקים על היין וציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות4 כפיות חמאה ללא מלח, קרה, חתוכה לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מים במידת הצורך כדי שהעוף יהיה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל ומתבלים במלח ופלפל. לשים על אש בינונית-גבוהה ולהביא לרתיחה. מכבים את האש ומכסים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים למשך 30 דקות כדי שהעוף יסיים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוציאים את העוף מהסיר ושומרים על חום, תוך שמירה על נוזלי הצייד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מסננים 2 כוסות מנוזלי הצייד לסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזל בחצי.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מקציפים פנימה את השמנת ומצמצמים שוב בחצי. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מסננים 1 כוס מנוזלי הצייד לסיר בינוני אחר על אש גבוהה. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים את קצות האספרגוס. מבשלים עד שהם רק רכים וירוקים בהירים, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מסננים ושומרים על חום.
12
כשמוכן להגשה, קולים את הלחם ומורחים אותו ב-2 מתוך כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
13
מקציפים את 2 כפות החמאה הנותרות לתוך רוטב השמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מניחים את הטוסט על צלחת, מעליו רבע עוף ומצקת מעליו מעט רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
15
מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
16
מגישים עם טיפים לאספרגוס ותפוחי אדמה פריכים בגראטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
17
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. משמנים 4 רמקינים חסינים לתנור רדודים עם החמאה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
פורסים את תפוחי האדמה דק ככל האפשר. מנפים שכבה של תפוחי אדמה לתוך הרמקינים. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
19
מוסיפים עוד שכבה של תפוח אדמה ומתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעל עוד 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20
שמים את הרמקינס על תבנית עם נייר אפייה ויוצקים את השמנת על תפוחי האדמה בכל מנה. מנקדים בחמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
21
אופים עד שחום ופריך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור