עוף עם אגוזי לוז ברוטב פטל
עוף מצופה אגוזים ברוטב פטל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו עוף פקאן מצופה ברוטב פטל, צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, ו פנקייק אגוזים עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
פטל מחית, חומץ יין לבן, וסוכר בבלנדר עד חלקה. עם בלנדר פועל, בהדרגה להוסיף שמן זעפרן.
מוסיפים מים על ידי כפיות חופנים לפי הצורך דק כדי עקביות הרצוי. רוטב פטל העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מערבבים אגוזי לוז, panko, 1 כף מלח גס, ו 2 כפיות פלפל בקערה רדודה.
מערבבים חרדל דבש, עלי נענע, מיונז, חרדל דיז ' ון, הנותרים 1 כפית מלח גס, ונותר 1 כפית פלפל בקערה.
לטבול חתיכות עוף, 1 בכל פעם, לתוך תערובת פירור אגוז, ציפוי שני הצדדים ולחץ לדבוק.
מעבירים חתיכות עוף מצופות לתבנית אפייה.
מחלקים כמויות שוות של חמאה ושמן בוטנים בין 2 מחבת nonstick גדולה; חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 2 חתיכות עוף לכל מחבת; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד העוף הוא חום בהיר, על 4 דקות לכל צד.
מניחים עוף על תבנית אפייה מעוטרת; מעבירים לתנור. עוף צלוי עד מבושל דרך, כ -15 דקות.
מחלקים ירקות סלט בין 4 צלחות; העליון עם עוף.
מקשטים עם פטל טרי ומגישים רוטב פטל לצד.