עוף עם אפרסק-Jalapeño סלסה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל קאיין, אפרסקים -- מקולפים, חלפיניו צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. נסו כריכי שרימפס צ'יפוטלה עם חלפיניו אפרסק Salsan ומיונז אבוקדו, עוף מזוגג אננס עם רוטב חלפיניו, ו עוף טוסטדה עם רוטב חלפיניו צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את האפרסקים, jalapeo, מיץ לימון וסוכר.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הקמח, פירורי לחם, קמח תירס, מלח, טימין וקיין.
שים את העוף בקערה של מים קרים.
הסר את חצאי השד אחד בכל פעם, תן למים העודפים לטפטף ומעייל אותם ביסודיות עם תערובת הקמח המנוסה.
חום 1/4 כוס השמן במחבת כבדה גדולה.
מוסיפים את העוף, צד עור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב בתחתית, על 5 דקות. הפעל את השדיים ולהוסיף את הנותרים 2 כפות שמן. לבשל, מפנה מדי פעם, עד העוף הוא השחמה מבושל דרך, כ 11 דקות יותר.
מגישים עם סלסה אפרסק-jalapeo.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.