עוף עם בייקון, עגבנייה וטימין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו עוף עם בייקון, עגבנייה וטימין. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 274 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ללא חלב, ומתכון ראשוני משרת 4 . גשו לסופר וקנו חזה עוף, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בבייקון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עגבניות שרי, טימין ובייקון פלאן, עוף עצם עם בייקון וטימין, ו עוף מטוגן במחבת עם בייקון ורוטב טימין.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
כדי נקוב לבשל בייקון, להניח פרוסות על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות צלזיוס למשך כ -10 דקות עד חצי מבושל.
עובדים על תבנית, מצפים את חזה העוף בשמן זית ושום טחון.
מפזרים קלות מלח ופלפל. לאחר מכן, עוטפים 2 חתיכות רצועות בייקון מבושלות סביב כל נתח עוף ויוצרים תבנית" איקס " במרכז.
מפזרים את קוביות הבצל ומניחים פרוסה עבה של עגבנייה רומא וכמה ענפי טימין טרי במרכז כל חזה, תחובים מאחורי הבייקון.
מסדרים עוף מעט זה מזה על תבנית הסדין ואופים עד שהעוף מבושל לחלוטין ומגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס, כ-30 דקות.