קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם בייקון, עגבנייה וטימין

עוף עם בייקון, עגבנייה וטימין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו עוף עם בייקון, עגבנייה וטימין. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 274 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ללא חלב, ומתכון ראשוני משרת 4 . גשו לסופר וקנו חזה עוף, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בבייקון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבזם אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עגבניות שרי, טימין ובייקון פלאן, עוף עצם עם בייקון וטימין, ו עוף מטוגן במחבת עם בייקון ורוטב טימין.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי נקוב לבשל בייקון, להניח פרוסות על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות צלזיוס למשך כ -10 דקות עד חצי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר ושמור.
4
עובדים על תבנית, מצפים את חזה העוף בשמן זית ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים קלות מלח ופלפל. לאחר מכן, עוטפים 2 חתיכות רצועות בייקון מבושלות סביב כל נתח עוף ויוצרים תבנית" איקס " במרכז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מפזרים את קוביות הבצל ומניחים פרוסה עבה של עגבנייה רומא וכמה ענפי טימין טרי במרכז כל חזה, תחובים מאחורי הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מסדרים עוף מעט זה מזה על תבנית הסדין ואופים עד שהעוף מבושל לחלוטין ומגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות