עוף עם זיגוג כתום-צ'יפוטלה
עוף עם זיגוג כתום-צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כמון טחון, בצל, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג כתום, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם זיגוג תפוזים-צ'יפוטלה, ו עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון. בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים המרינדה.
יוצקים מרינדה על עוף; להפוך עוף מעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית חותם; להכניס למקרר, הפיכת עוף מדי פעם, 8 שעות או לילה.
גז חום או גריל פחם. בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים 2 כוסות מיץ תפוזים והחומץ; חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים שנחשפו עד התערובת מצטמצמת ל 1 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר חום, קטשופ ומולסה. מערבבים כמות רצויה של צ ' יילס. תניח בצד.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 15 עד 20 דקות, מפנה פעם או פעמיים צחצוח עם זיגוג במהלך 2 דקות האחרונות של צלייה, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
מחממים כל זיגוג שנותר רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.