עוף עם זיתים
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 503 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך שמן זית, זיתים, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: דגים עם זיתים ו Herbes De Provence (poissons Aux זיתים Et, עוף צלוי עם זיתים ושזיפים מיובשים (עוף מרבלה), ו זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 degrees.In מחבת גדולה חסינת קנה מידה, ממיסים חמאה ושמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף וחום משני הצדדים.
הסר עוף לצלחת נקייה.להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום ופלפל ירוק למחבת. מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים דקה או שתיים. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים חתיכות עוף למחבת, מכסים במכסה ומניחים לתנור במשך 45 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולהסיר את המכסה.
מוסיפים זיתים ירוקים שלמים ושמנת כבדה (רסס באופן שווה מעל.) לשים על מכסה ולנער את המחבת כדי "מערבבים" בשמנת. חזור לתנור במשך 15 עד 20 דקות כדי לעבות את הרוטב.
הסר מהתנור ולשמור על מכסה עד מוכן לשרת.
מניחים פסטה לתוך קערה גדולה או על מגש גדול. סדר חתיכות עוף על גבי הפסטה, ואז לשפוך את כל הרוטב מעל. ניתן לפזר פטרוזיליה טריה טחון ופרמזן, אם תרצה בכך.אתה תאהב את זה!