קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

עוף עם כרוב ופטריות בר

עוף עם כרוב ופטריות בר
עוף עם כרוב ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אורז בר, פטריות ערמונים וקייל, עוף עם פטריות בר, ו עוף מוקרם ופטריות בר.

הוראות

1
Blanch את כרוב בסיר גדול של מים מלוחים עד צליעה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב, לחיצה כדי לחלץ עודפי מים. בקערה קטנה, למזג את הקמח והחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים 1 כפית שמן במחבת גדולה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הבייקון ומטופח על חום גבוה עד השחמה ופריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
יוצקים את השומן שניתנו לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חום 1 כפית של שמן 1 כפית של שומן בייקון שמורות במחבת. להפריד את המכרזים משדי העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השדיים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום וקרום בתחתית, על 4 דקות. הפעל ומבשל את הצד השני עד השחמה קלה, על 3 דקות. חום את מכרזי העוף בכפית נוספת של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את העוף למגש ומכסים אותו ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
חום 1 כפית שמן 1 כפית של שומן בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ו -2 כפות מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ושחמים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מעבירים לקערה ומתחממים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים את היין למחבת ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה, עד מופחת כמה כפות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
14
לטאטא את ממרח הקמח ומבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהתחממו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
16
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים כל מיצים שהצטברו מהעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
למחוק את המחבת ולהחזיר אותו לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
להוסיף את הנותרים 1 כפית שמן ו 1 כפית יותר של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
דַק-דַק-
19
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומטוגנים עד שמתחילים להשחים, בערך 3 דקות. מערבבים בבייקון שמורות ומיץ לימון. מסדרים את הכרוב על 4 צלחות ארוחת ערב. למעלה עם חזה עוף ורוטב פטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרובכרוב
1
אפוי או פירה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
המלצת יין: המפתח להתאמה מוצלחת של יין כאן הוא איזון הטעמים של בייקון מעושן, כרוב, ופטריות. הם מציעים אדום בהיר עם כמה פירות בשלים לשחק את החדות של הירוקים והבשר. פינו נואר (Pinot Noir) מהחוף המערבי, כמו עמק ארת וילאמט (Erath Willamette Valley) מאורגון (Oregon) או סנפורד סנטה ברברה (Sanford Santa Barbara) מקליפורניה ב-1993, יהיה בחירה מצוינת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ירוקירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרובכרוב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר