עוף עם כרוב ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: אורז בר, פטריות ערמונים וקייל, עוף עם פטריות בר, ו עוף מוקרם ופטריות בר.
הוראות
1
Blanch את כרוב בסיר גדול של מים מלוחים עד צליעה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
כרוב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים היטב, לחיצה כדי לחלץ עודפי מים. בקערה קטנה, למזג את הקמח והחמאה עד חלקה.
חום 1 כפית של שמן 1 כפית של שומן בייקון שמורות במחבת. להפריד את המכרזים משדי העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השדיים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום וקרום בתחתית, על 4 דקות. הפעל ומבשל את הצד השני עד השחמה קלה, על 3 דקות. חום את מכרזי העוף בכפית נוספת של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את העוף למגש ומכסים אותו ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
חום 1 כפית שמן 1 כפית של שומן בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ו -2 כפות מים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ושחמים, כ -6 דקות.
להוסיף את הנותרים 1 כפית שמן ו 1 כפית יותר של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשה
19
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומטוגנים עד שמתחילים להשחים, בערך 3 דקות. מערבבים בבייקון שמורות ומיץ לימון. מסדרים את הכרוב על 4 צלחות ארוחת ערב. למעלה עם חזה עוף ורוטב פטריות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודו
כרוב
1
אפוי או פירה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
המלצת יין: המפתח להתאמה מוצלחת של יין כאן הוא איזון הטעמים של בייקון מעושן, כרוב, ופטריות. הם מציעים אדום בהיר עם כמה פירות בשלים לשחק את החדות של הירוקים והבשר. פינו נואר (Pinot Noir) מהחוף המערבי, כמו עמק ארת וילאמט (Erath Willamette Valley) מאורגון (Oregon) או סנפורד סנטה ברברה (Sanford Santa Barbara) מקליפורניה ב-1993, יהיה בחירה מצוינת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ירוק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת