עוף עם סלסה גבינה ואורז
המתכון סלסה גבינה עוף ואורז יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 63 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז חום מיידי, velveetaâ חלב, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אורז סלסה גביני, אורז סלסה גביני עם קישואים ותירס, ו אמפנדס אפוי קל עם אורז זעפרן זול וסלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד שחום קל משני הצדדים.
מוסיפים מים ואורז למחבת; מערבבים. מביאים לרתיחה. להחזיר עוף למחבת; כיסוי. מבשלים על חום בינוני 5 דקות. או עד עוף נעשה (165F).
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. או עד אורז רך ונוזל נספג.
בינתיים, מיקרוגל 2% חלב VELVEETA וסלסה בקערה למיקרוגל על גבוה 2 דקות. או עד VELVEETA נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לאחר כל דקה.
מגישים עוף ואורז עם רוטב VELVEETA.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוטב טבילה עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.