עוף עם פטריות שמנת ואפונה הצמד
עוף עם פטריות שמנת ואפונה הצמד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, קמח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוף אפוי עם אפונה ופטריות, עוף, פטריות ואפונה הצמד סוכר על אורז, ו עוף מחבת עם אפונה הצמד, פטריות, וקארי קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
הוסף 1 כף שמן למחבת. לדלות 2 קציצות עוף בקמח, לנער את כל עודף ומקום במחבת. מבשלים עד הזהב, על 1 1/2 דקות לכל צד; להעביר לתבנית אפייה. חזור עם שמן 1 כף הנותרים ואת 2 קציצות עוף אחרים. מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף; מניחים בתנור בזמן שאתה מכין את הירקות.
מוסיפים את החמאה למחבת החמה, ואז מוסיפים את הבצל הירוק והפטריות; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות חומות, בערך 4 דקות.
יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות משחי עם כף עץ. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה מעט, 3 עד 4 דקות נוספות. מערבבים את האפונה הצמד וחום דרך; מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את העוף עם ירקות שמנת.