צלעות עגל Pizzaiolo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו צלעות עגל מרווה, צלעות עגל צרפתיות, ו צלעות עגל בלסמיקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים broiler ל 500 מעלות F. ב 2 עד 3 סיר ליטר, חום 4 כפות שמן עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מוסיפים את הבצל ואת אורגנו ומבשלים 7 עד 9 דקות, עד הבצל רך וזהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים רוטב עגבניות בסיסי ומים 1/4 כוס, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, מבשלים 10 דקות, ולהניח בצד רק את המבער כדי להתחמם. מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל, מטגנים ב-2 כפות שמן זית עד לחום זהוב בהיר. הפעל ומבשל בצד השני כדי doneness הרצוי, על 7 עד 9 דקות עבור בינוני נדיר. כף 3 עד 4 כפות של רוטב עגבניות חם על כל קוצצים, משאיר את העצם חשוף. מגררים את המוצרלה על החלק הרחב ביותר של פומפיה גבינה ומפזרים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
צלעות עגל
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
4
מניחים את גיליון העוגיות עם הצלעות מתחת לגריל שוב ומבשלים עד הגבינה מבעבעת וזהוב חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
הסר מן המטאטא אל הצלחת, לקרוע את עלי בזיליקום ומפזרים על הצלעות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.