עוף עם פירות וזיתים
עוף עם פירות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 437 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חזה עוף, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. נסו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, דגים עם זיתים ו Herbes De Provence (poissons Aux זיתים Et, ו עוף צלוי עם זיתים ושזיפים מיובשים (עוף מרבלה) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 5 מרכיבים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ', ערבוב עם מקצף.
מוסיפים שזיפים מיובשים, משמשים וזיתים; זורקים היטב למעיל.
מוסיפים עוף, פונים למעיל. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות או לילה.
יוצקים יין סביב, אבל לא מעל, העוף; בואו לעמוד 15 דקות.
אופים ב 450 במשך 35 דקות או עד העוף נעשה; בואו לעמוד 15 דקות.
מפזרים פטרוזיליה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
הסר עוף מן העצמות; להשליך עצמות. להחזיר עוף לתערובת פירות; לתת לעמוד 15 דקות.