עוף עם פלפלים אדומים קלויים
עוף עם פלפלים אדומים קלויים נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. אם יש לך גבינת מוצרלה, חצאי חזה עוף, רוטב סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השדיים עוף לתוך שקית רוכסן פלסטיק 1 גלון; לשפוך את הרוטב האיטלקי. לסחוט אוויר מתוך השקית, ולאטום. מקררים 4 עד 6 שעות כדי להשרות.
יוצקים את הרוטב למחבת גדולה על חום בינוני, ומביאים לרתיחה.
מניחים את חתיכות העוף לתוך ההלבשה, ומבשלים עד ההלבשה מפחית ואת העוף הוא השחמה קלות, על 10 דקות לכל צד.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום; מניחים את השדיים עוף על גיליון מצופה רדיד.
מניחים שכבה נדיבה של פלפלים אדומים קלויים על כל חזה עוף; למעלה עם פרוסת גבינה. לצלות את העוף עד הגבינה הוא השחמה מבעבע, 1 עד 2 דקות.