עוף עם פפרוני-רוטב מרינרה
עוף עם רוטב פפרוני-מרינרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אורגנו, שום, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרוני וקאלצונה צמחוני עם רוטב מרינרה, עוף פפרוני-מרינרה, ו רוטב מרינרה עוף בסיר קרוק.
הוראות
מחממים סיר על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שום ופפרוני; מבשלים 2 דקות או עד השום מתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אורגנו, מבשלים 30 שניות.
מוסיפים רוטב מרינרה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה, לאחר 3 דקות. רוטב כפית על עוף; מפזרים באופן שווה עם גבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה.