עוף פארמה
עוף פארמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. צופה הדמות שלך? למתכון הידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה יש 388 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. אם יש לכם גבינת ברי, פלפל, טריזי לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו עוף עם חזיר פארמה פריך, ארנקים פרושוטו די פארמה (פאגוטיני די פרושוטו די פארמה), ו אספרגוס פארמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). הכן תבנית אפייה קטנה או גיליון על ידי ריסוס עם תרסיס בישול.
פורסים כל חזה עוף אופקית כמעט במחצית לפרפר. פותחים ומפזרים מיץ לימון משני הצדדים.
מפזרים פלפל ואבקת צ ' יפוטלה לפי הטעם, ואז מוסיפים פרוסת ברי ומפזרים עירית. מקפלים את חזה העוף בחזרה בחוזקה.
הניחו 3 פרוסות פרושוטו זו לצד זו, והצביעו מכם, כשכל אחת חופפת ב -1/
הניחו חזה ממולא הפוך על הקצה התחתון של הפרושוטו.
מגלגלים סיבוב שלם אחד (כך שהשד שוב הפוך) מקפלים את הצדדים, ואז ממשיכים להתגלגל עד סוף הפרושוטו.
מניחים מנות עוף בצד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל -160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס), כ -40 דקות. מניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.