קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף פחית בירה אפויה

עוף פחית בירה אפויה
בירה אפויה יכולה עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, אבקת שום, אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. 587 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו עוף אפוי בבירה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את אבקת השום, מלח מתובל, אבקת בצל, אורגנו מיובש, מלח ופלפל שחור טחון בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אבקת שוםאבקת שום
מלח מתובלמלח מתובל
אבקת בצלאבקת בצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים 1/3 של פחית בירה אחת לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים את פחית הבירה הפתוחה במרכז תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יש לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים. להיפטר giblets ואת הצוואר מן העוף; לנקז יבש טפיחה. להתאים עוף שלם על פחית בירה פתוחה עם הרגליים בתחתית. עם החזה של העוף פונה אליך, להשתמש בסכין קילוף לחתוך חריץ קטן בכל צד ולחץ על קצה כל כנף לתוך החריץ כדי לעודד אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
לשפשף את תערובת תיבול מוכן לטעום על העוף כולו. ללטף את הבצל הירוק פרוס סביב העוף כולו באופן שווה. חלק יפלו לתוך הבירה, זה בסדר. לחץ על בצל ירוק חצוי לתוך החלל העליון של העוף. פתח את הבירה הנותרת ושופכים 1/2 ממנו למחבת מתחת לתרנגולת אז. שמור את שאר הבירה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצל ירוקבצל ירוק
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים את העוף בתנור שחומם מראש. לאחר 45 דקות, יוצקים את שאר הבירה לתוך המחבת מתחת לתרנגולת. המשך אפייה עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בירהבירה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר את העוף מהתנור וזרוק את פחית הבירה. מכסים את העוף עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור