עוף פטוצ'יני אלפרדו
עוף פטוצ'יני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו חלב, פסטה עם פטוצ'יני, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו אני, ו פטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני לשלב עוף, 2 כפות חמאה, 2 שיני שום, ותיבול איטלקי. מבשלים עד עוף הוא כבר לא ורוד בפנים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, להמיס 4 כפות חמאה במחבת.
בצל מטגן, 2 שיני שום, ופטריות עד בצל שקוף. מערבבים בקמח, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות. לאט להוסיף חלב וחצי וחצי, ערבוב עד חלקה וקרם. מערבבים בפרמזן וקולבי - מונטריי גבינות ג ' ק; מערבבים עד גבינה מותכת. מערבבים בתערובת עוף, עגבניות ושמנת חמוצה.
מגישים מעל פטוצ ' יני מבושל.