עוף-פטריות-אורז לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פטריות אורז לזרוק. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, מרתיחים אורז בשקית, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Portabella פטריות פסטה לזרוק, זוקיני אורז לזרוק, ו קציצה אסיאתית וזריקת אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המרק לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיף אורז; קוק חשוף, 10 דקות.
מסננים אורז במסננת מעל קערה, שומר 1/4 מרק כוס; מניחים את האורז ואת המרק בצד.
בזמן שהאורז מתבשל, מחממים את שמן השומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק, חומץ, שום וג ' ינג ' ר; לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים פטריות, מטוגנים 2 דקות. מערבבים באורז, מרק שמורות, ועוף. לבשל 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.