תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, צלפים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מקציפים לשלב, ומניחים בצד.לטפוח את העוף יבש עם מגבות נייר לחתוך כל שד בחצי אופקית כדי ליצור 2 חתיכות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מניחים חתיכה 1 על משטח עבודה, מכסים בניילון נצמד, ומשקל לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו עם פטיש בשר, מערוך, או תחתית המחבת; מעבירים לצלחת גדולה. חזור עם 3 חתיכות הנותרים של עוף. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, לדלות 2 חתיכות של עוף בקמח המנוסה, להפוך מעיל שני הצדדים, ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
תפוזים, פרוסים וחצויים
4
מניחים את העוף במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר סביב הקצוות מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
העברה למתלה החוט, מתבלים במלח, ומכסים באופן רופף עם חתיכת רדיד אלומיניום. חזור עם 2 חתיכות הנותרים של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
יוצקים כל שמן שנותר מתוך המחבת, להחזיר אותו לחום בינוני, ולהוסיף 1 כף של החמאה. כאשר הוא קצף, להוסיף את השום ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את היין, מיץ לימון, ומלח ופלפל נמדדים ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי ומתחילים להתעבות, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הצלפים, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהתחממו, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
9
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לטאטא את 4 כפות הנותרים של חמאה 1 חתיכת בכל פעם, לתת לכל להמיס לפני הוספת הבא, עד כל החמאה נוספה הרוטב התעבה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מגישים מיד עם פיקטה עוף, כפית חלק מהרוטב על כל חתיכה.