עוף פיקטה
לכי לחנות ותקני ציר עוף, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
השתמש בסכין חדה לחתוך את חזה העוף לשניים. אתה צריך בסופו של דבר עם שני פילה דק כי הם תמונות מראה אחד את השני. אם אין לך סכין חדה או שאתה לא בטוח מדי עם כישורי הסכין שלך, אתה יכול גם לשים את השד בשקית גדולה Ziploc ולחבוט עם פטיש עד שזה בערך 1/2 " עבה.
שים את הקמח בקערה רדודה. בנדיבות מלח ופלפל העוף אז, ואז לדלות אותו בקמח לתת לו ציפוי אור. החזק את העוף באוויר ולהקיש אותו כמה פעמים עם היד השנייה שלך כדי לאבק את עודף קמח.
מוסיפים את השמן למחבת ומחממים על חום בינוני עד שהשמן מנצנץ וחם, אבל לא מעשן.
מניחים שתי חתיכות של העוף במחבת ומטגנים ללא הפרעה עד שתתחיל לראות את הקצוות להתחיל להפוך צבע שזוף (כ 2 דקות). תהפוך את העוף ואז תשטוף את הצד השני.
מעבירים את העוף המבושל לצלחת, ואז מטגנים את שני הקציצות האחרות. כדי להפוך את הרוטב, לנקז את כל אבל כף שמן, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק טחון. מטגנים עד רך וריחני.
מוסיף את ציר העוף, ואז לתת לזה לרתוח עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מוסיפים את מיץ לימון ודבש, ואז מוסיפים את החמאה. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה, צלפים וגרידת לימון.
יוצקים את רוטב העוף ואז מגישים מיד.