עוף פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, ביצים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית על הכיריים במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מקציפים את הביצים בקערה רדודה. בצלחת נפרדת מערבבים את הקמח והפרמזן. לדלות את חתיכות העוף בביצים ולאחר מכן בתערובת קמח גבינה.
מוסיפים 2 כפות חמאה לשמן הזית המחומם, וכאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שדי העוף המשוריין. מבשלים עד השחמה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
להעביר את העוף למגש ולהניח בצד. מבשלים את העוף שלך בקבוצות אם הם לא כל להתאים בנוחות במחבת.
מוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה ואת השום על טפטוף המחבת.
מטגנים את השום במשך 30 שניות, נזהרים לא לשרוף אותו.
מוסיף את מרק העוף וצלפים למחבת, ערבוב לערבב. מבשלים את הנוזל מעל חום בינוני-נמוך עד מופחת בחצי, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את חומץ ומיץ לימון וחום דרך.
להחזיר את העוף למחבת, כפית חלק מהרוטב על העוף. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית עד בועות הרוטב והעוף מבושל דרך, 8 עד 10 דקות נוספות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.