עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צלפים, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, עוף עם לבבות ארטישוק, ו Francaise עוף עם לבבות ארטישוק.
הוראות
1
מערבבים יחד את הקמח, אבקת שום, מלח, פלפל, ותבלינים איטלקיים על צלחת. אחד אחד, לדלות את חתיכות עוף בקלילות בתערובת קמח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קונכיות קנלוני
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את חתיכות העוף במשך 2 דקות לכל צד, או עד השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באמצעות אותו מחבת, לבשל ולערבב את השום והבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את היין הלבן למחבת, הופכים את החום לגבוה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ לימון, לבבות ארטישוק, נוזל ארטישוק שמור, עוף משחים למחבת. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -20 דקות. מערבבים את צלפים וחמאה.