קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק

עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק
עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צלפים, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, עוף עם לבבות ארטישוק, ו Francaise עוף עם לבבות ארטישוק.

הוראות

1
מערבבים יחד את הקמח, אבקת שום, מלח, פלפל, ותבלינים איטלקיים על צלחת. אחד אחד, לדלות את חתיכות עוף בקלילות בתערובת קמח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את חתיכות העוף במשך 2 דקות לכל צד, או עד השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באמצעות אותו מחבת, לבשל ולערבב את השום והבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את היין הלבן למחבת, הופכים את החום לגבוה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ לימון, לבבות ארטישוק, נוזל ארטישוק שמור, עוף משחים למחבת. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -20 דקות. מערבבים את צלפים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים