קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק

עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק
עוף פיקטה עם לבבות ארטישוק דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צלפים, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, עוף עם לבבות ארטישוק, ו Francaise עוף עם לבבות ארטישוק.

הוראות

1
מערבבים יחד את הקמח, אבקת שום, מלח, פלפל, ותבלינים איטלקיים על צלחת. אחד אחד, לדלות את חתיכות עוף בקלילות בתערובת קמח מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את חתיכות העוף במשך 2 דקות לכל צד, או עד השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
באמצעות אותו מחבת, לבשל ולערבב את השום והבצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את היין הלבן למחבת, הופכים את החום לגבוה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ לימון, לבבות ארטישוק, נוזל ארטישוק שמור, עוף משחים למחבת. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -20 דקות. מערבבים את צלפים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים